Personeelszaken

U hebt het mogelijk al bemerkt. Janine Jansen die sinds eind april de opvolgster was van Lonneke van Aalst heeft is inmiddels vertrokken. Zij kreeg een baan aangeboden op de plek waar zij ook opgeleid was en dit sprak haar meer aan dan haar werkplek aan het venkelveld.

Gelukkig konden wij, ondanks de zomervakantie, toch vlot aan een nieuwe assistente komen. Mandy Klompenhouwer is de opvolgster geworden van Janine en u zult haar vanaf nu op   maandag tot en met woensdag achter de balie aantreffen. Mandy is een ervaren assistente die jarenlang in een huisartsenpraktijk te Varsseveld werkzaam was. Zij zal zich binnenkort op de medewerkerspagina aan u voorstellen

Daarnaast hebben wij Nanda Dihal als extra assistente aangetrokken. Door alle personeelswisselingen zijn enkele administratieve taken blijven liggen. Daarnaast verwachten wij binnenkort extra assistentie-uren nodig te zullen hebben om de aansluiting op het Landelijk SchakelPunt (LSP) in goede banen te leiden. Door de komst van Nanda kunnen deze achterstallige en toekomstige werkzaamheden uitgevoerd worden. ook Nanda is een zeer ervaren assistente, zij werkte jarenlang op een kinderpoli. Ook zij zal zich binnenkort op de medewerkerspagina aan u voorstellen.

Tenslotte had ik in een vorig bericht al gemeld dat Chantal van den Bosch, oud-assistente en de afgelopen jaren praktijkondersteunster voor de preventie van hart-en vaatziekten en longziekten zou gaan vertrekken per medio juli. Wij hadden een zeer plezierig afscheid van Chantal en Chantal is inmiddels opgevolgd door Angela Cuppers in samenwerking met Manon Bouwmann. Geleidelijk aan zal Angela alle preventietaken op zich gaan nemen. Ook zij zal zich binnenkort aan u voorstellen op de medewerkerspagina.