Personeelszaken

Chantal van den Bosch, praktijkondersteunster en voormalig assistente in mijn praktijk zal na 15.5 jaar dienstverband de praktijk helaas verlaten. De laatste jaren hield Chantal zich bezig met de preventieve zorg voor mensen met diabetes, hoge bloeddruk, astma, copd etc.
Zij had een dubbele baan en heeft besloten minder te gaan werken. Zij zal hier op 17 juli a.s. voor het laatst werken.

Lonneke van Aalst, een van de twee assistentes heeft op 16/4 voor het laatst in de praktijk gewerkt. Lonneke was nog maar iets meer dan 1 jaar doktersassistente maar het vele telefoneren viel haar tegen en zij heeft besloten zich om te laten scholen. Zij zal zich laten omscholen in een andere zorgrichting.

Sinds medio maart hebben wij derhalve naar een andere assistente gezocht en wij zijn blij dat wij, gelukkig net op tijd, een nieuwe doktersassistente hebben gevonden en wel : Janine Jansen. Zij stelt zich op de medewerkerspagina aan u voor. Janine start na de paasvakantie en wel op 29 april. Zij zal aanvankelijk veelvuldig samen met Nancy gezien worden om op deze wijze ingewerkt te worden. Na de inwerktijd neemt zij de werktijden van Lonneke over.